Handshake

Victimeaccidente.ro

Intrebarea fireasca care se va naste dupa ce v-au fost acordate ingrijirile medicale va fi:

„Cât valorează cazul meu?” 

                Trebuie sa stiti faptul ca sunt cativa factori care detemina rezultatul final, mai precis suma ce va fi acordata de catre societatea de asigurare ca urmare a vatamarii corporale sau decesului.

                In primul rand, despagubirile sau compesatiile banesti acordate pot fi impartite in doua categorii:

                Daune materiale, care sunt destul de usor de identificat si dovedit. Cu titlu de exemplu mentionam: facturile medicale; venituri nerealizate (salariu pierdut din cauza faptului că nu poti lucra); cheltuielile ocazionate cu decesul victimei.

                Daunele morale, sunt cele care se refera de obicei la durerea si suferinta pe care o resimti ca urmare a pierderii persoanei apropiate sau prin ranile produse prin accident. Este dificil sa cuantifici printr-o suma exacta durerea si suferinta pricinuita de urmarile evenimentului rutier asa cum o putem face in cazul unei facturi medicale.

                De asemenea, pot exista diferente in ceea ce priveste cuantumul despagubirilor daca victima este un copil. De obicei, copiii sunt mai susceptibili sa sufere o trauma de durata in urma unui accident, iar acest lucru poate modifica suma de decontare finala. De asemenea, problemele medicale pot fi mai complicate atunci când aveti de-a face cu un minor, deoarece corpurile lor nu sunt incă pe deplin dezvoltate.

De aceea este bine sa apelati la un specialist care, datorita experientei sale, va va reprezenta mai bine interesele in ”lupta” cu societatea de asigurare.


                .