Servicii

Specialisti in obtinerea despagubirilor!

Provocarea cu care ne confruntam atunci cand avem de-a face cu un accident auto este dificila si poate deveni frustranta si incomoda. Nu numai ca va poate lasa cu rani care pot dura ani de zile pentru a va vindeca pe deplin, dar va pot incărca si cu facturi medicale scumpe si negocieri stresante cu companiile de asigurări. Este esential sa ai un expert cu experienta de partea ta care sa te ajute sa obtii o compensatie maxima.

                Expertii nostri in accidente auto va pot ajuta sa intelegeti drepturile dvs. si sa estimeze un interval de timp pentru solutionarea cazului.

                Pe tot parcursul procedurilor de recuperare a despabubirilor, un expert al companiei noastre va va reprezenta si sustine interesele. Fiind unul dintre clientii nostri, nu veti plati nimic daca nu obtinem compesatiile banesti in cazurile de vatamare corporala sau deces survenite ca urmare a unui accident auto.

                Vom analiza GRATUIT cazul dumeavoastra!

                Serviciile noastre constau in consultanta juridica gratuita pe tot parcursul colaborarii noastre pana in momentul obtinerii despagubirilor si veti beneficia de suportul nostru inca de la deschiderea dosarului de dauna. Vom fi cei care vom purta corespondenta cu societatea de asigurare si vom negocia in numele dumeavoastra.

                In situatia in care organele de cercetare penala vor incepe urmarirea penala, in cazul dumeavoasta, echipa noastra va va asista si reprezenta in fata autoritatilor statului.

                Expertii nostri va vor asista si reprezenta si in cadrul unui proces, in fata instantelor judecatoresti, in cazul in care rezultatul negocierii cu societatea de asigurare nu este unul satisfacator.

                Din experienta acumulata de-a lungul timpului cunoastem faptul ca societatile de asigurare nu isi indeplinesc obligatiile, astfel incat, va vom asista si reprezenta si in faza de executare a hotararilor, fiind in stransa colaborare cu birouri de executori judecatoresti din intraga tara.

Signing a Contract