Despre noi

Specialisti in obtinerea despagubirilor!


Compania noastra ajuta persoana vatamata in urma unui eveniment rutier sa primeasca depagubirile cuvenite de la societatea de asigurare prin negociere directa sau prin hotarare judecatoreasca.
Cazurile sunt analizate gratuit de catre o echipa de specialisiti in domeniul asigurarilor. In acest sens, colaboram cu experti tehnici auto, avocati specializati, experti criminalisti, pshihologi.
Experienta dobandita de-a lungul timpului ne ajuta sa obtinem compensatii banesti de la societatile de asigurare cu mult mai mari fată de situatia în care clentii nostri ar demara pe cont propriu procedurile anevoioase de obtinere a despagubirilor legal cuvenite.
Expertii nostri poarta toate negocierile cu societatea de asigurare, in numele clientilor, cu obiectivul de a obtine despagubiri la cel mai ridicat nivel posibil. In situatia in care nivelul despagubirilor acordate de catre societatea de asigurare, nu se ridica la nivelul asteptat, despagubirile se vor obtine pe cale judecatoreasca.
Consecintele dezastruoase ale unui accident de masina

Chiar si un accident auto survenit la o viteza de deplasare mica, poate lasa o victima cu rani grave. Vatamarile rezultate dintr-un accident auto depind adesea de cativa factori: daca victima purta centura de siguranta, viteza vehiculului, daca vehiculul a lovit un alt obiect s-a rasturnat, daca vehiculul a luat foc si cat de bine a raspuns vehiculul impactului.

Unele victime ale accidentelor de circulatie pot avea răni minore, insa altele suferă vatamari semnificative care pot necesita spitalizare, chirurgie, amputatie, recuperare si incapacitate de a muncii.
Accidentele grave de ma?ină pot duce la vătămări cerebrale traumatice, fracturi, leziuni ale nervilor, paralizie, amputatie, arsuri si chiar moarte. Daca dumneavoastra sau persoana iubită ati fost rănit într-un accident de masină din cauza neglijentei altcuiva, echipa noastra va poate ajuta.

Judge's Table
Handshake
City Skyline
Resume
Contract Review
Law Firm